Master E-Tech electric - transportbil med eldrift

Motorer
RENAULT MASTER E-TECH ELECTRIC

Motor i Master E-Tech electric

  • MASTER Z.E. - elmotor

elmotor på 57 kW

100 % Renault-motor: den 57 kW starka motorn i Master E-Tech electric är en variant av den helt nya motorn Zoe R75. Tillverkad i Frankrike. Produktionen av motorer och växellådor är förlagd till Renaults Cléon-fabrik, koncernens flaggskeppsanläggning med tillverkningsprocesser som skapar mervärde.

 

Dess teknik ger dig alla fördelar med elektrisk mobilitet i vardagen: inget buller, inga utsläpp, men 100 % effektivitet och 100 % njutning. Med steglös automatlåda accelererar din Master E-Tech electric snabbt och mjukt!

  Effekt (kW/hk)
Vridmoment (Nm) Topphastighet (km/h)
Elmotor
57/76
225 100
  • MASTER Z.E. Z.E 33-batteri

33-batteri

33-batteriet i Master E-Tech electric bygger på en viktig innovation: en ökning av energidensitet utan extra moduler.

 

Genom att förbättra cellernas kemiska sammansättning har våra ingenjörer lyckats med den anmärkningsvärda bedriften att öka energilagringskapaciteten utan att behöva öka volymen.

Renault Master E-Tech electric i detalj

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer