Master E-Tech electric - transportbil med eldrift

Utrustning
RENAULT MASTER E-TECH ELECTRIC

Välkommen in i Master E-Tech electric

Njut bakom ratten! Perfekt anpassad för stadskörning.

Lastöglor - Master E-Tech electric

lastöglor och trägolv

Master E-Tech electric har allt du behöver för att genomföra dina leveranser på ett snabbt och säkert sätt. Med lastöglorna på sidorna kan du säkra lasten ordentligt (mellan 8 och 12 öglor beroende på version). Det halkfria golvet som täcker trägolvet säkrar och skyddar lastutrymmet.

bakdörr - Master E-Tech electric

glasad bakdörr med 270 graders öppning (Tillval).

Bakdörren på Master E-Tech electric har 270 graders öppning och anpassar sig till alla typer av logistikplattformar. Tack vare dess inbyggda magnet är det lätt att få den att stanna i öppet läge. Fönstren har avimningsfunktion som alltid säkerställer optimal sikt.

Lastvolym - Master E-Tech electric

lastvolym och längd

Behöver du kunna lasta långa föremål? Inga problem! I skåpbilsversion L3 erbjuder Master E-Tech electric upp till 3,7 m användbar längd (eller fyra pallar) och användbar volym på upp till 13 m³. Chassi-platta versionen är modifierad för större volym och har 20 m³.

Parkeringssensor bak och backkamera - Master E-Tech elektrisk

parkeringssensor bak och backkamera

Fickparkering? Inga problem!

 

Parkeringssensorn bak varnar dig för eventuella hinder med en serie allt snabbare ljudsignaler. Dessutom underlättas manövrering med en kamera bak på bilen.

 

Kamerabilderna visas i innerbackspegeln eller på navigeringsskärmen så att du får utmärkt sikt över hela området bakom bilen.

Master E-Tech electric - automatväxellåda

automatväxellåda

Master E-Tech electric har automatväxellåda som är smidig, flexibel och tyst.

Regn- och ljussensorer - Master E-Tech electric

regn- och ljussensor

Master E-Tech electric har utrustats med smarta sensorer som styr belysning och vindrutetorkare automatiskt. Allt för en enklare körupplevelse!

Krockkuddar - Master E-Tech electric

passagerarskydd

Främre krockkuddar och sidokrockkuddar Med Master E-Tech electric har du marknadens modernaste och bästa säkerhetsfunktioner.

Elektronisk stabiliseringskontroll (ESC) - Master E-Tech electric

elektronisk stabiliseringskontroll (ESC)

Njut bakom ratten! Master E-Tech electric har den nya generationen av elektroniskt stabiliseringssystem som standard. Den kombinerar tre tekniker: antispinnsystem (ASR), understyrningskontroll och starthjälp i backe.

Hill Start Assist - Master E-Tech electric

starthjälp i backe (HSA)

Master E-Tech electric har starthjälp i backe som standard, vilket innebär att du kan köra bekymmersfritt, till och med i branta backar.

Multimedia

Förbättra din reseupplevelse och navigera med multimediasystemet R-LINK Evolution.

Multimediasystem - Master E-Tech electric

Ring enkelt och säkert med R-LINK Evolution! När bilen står stilla slår du ett nummer eller bläddrar bland dina kontakter på den stora pekskärmen. När du kör använder du röstigenkänning. Du behöver bara säga namnet på personen du vill ringa till. Och det är hur enkelt som helst att synkronisera! När du sätter dig i Master E-Tech electric uppdaterar R-LINK Evolution dina kontakter automatiskt.

Multimediasystem - MASTER Z.E.

Navigera med TomTom och använd alla dess LIVE-tjänster. Med TomTom Traffic får du åtkomst till den bästa trafikinformationen i realtid. Med Z.E. Trip (åtkomlig från R-LINK Evolution) kan du se laddningsstationerna som är närmast din aktuella plats eller din destination.

Multimediasystem - MASTER Z.E.

Gör livet enklare med R-LINK Evolutions förinstallerade appar: e-post, R-LINK Tweet, väder, Renault Assistance, etc. Du kan också besöka R-LINK Store där du kan ladda ner en mängd applikationer beroende på dina behov.

Renault Master E-Tech electric i detalj

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer