Tjänstebil från Renault

Med en tjänstebil från Renault är du redo för en bra dag på jobbet. Du kör med hög komfort och låga driftkostnader. Din nya Renault har ett totalpris inklusive extrautrustning till ett konkurrenskraftigt pris.

 

 

Prisvärda tjänstebilar

Observera att samtliga priser är cirkapriser, lokala avvikelser kan förekomma.

Nya Renault Captur E-TECH 160 Plug-in hybrid

Nya Captur Zen E-Tech plug-in hybrid 160

Förmånsvärde: 1851 kr netto/mån*. 
 
Företagsleasing: 2 215 kr/mån** exkl moms, Business Relax Inkl. Care Pro 
 
Företagspris: 304 100 kr inkl moms (ord.pris 337 900 kr) avdrag klimatbonus 27 510 kr ej medräknad ***
läs mer om Captur E-Tech
Renault Zoe

Zoe Zen E-Tech electric

Förmånsvärde: 1708 kr netto/mån*.
 
Företagsleasing: 2 569 kr/mån** exkl. moms, Business Relax inkl. Care Pro
 
Företagspris: 326 390 kr inkl moms (ord.pris 383 990 kr) avdrag klimatbonus 68 982 kr ej medräknad *** 
läs mer om Zoe
Renault Megane Sport Tourer E-tech

Megane Sport Tourer Intens E-Tech plug-in hybrid 160

Förmånsvärde: 2234 kr netto/mån*.

 

Företagsleasing: 2 115 kr/mån** exkl moms, Business Relax Inkl. Care Pro

 

Företagspris: 341 900kr inkl moms (ord.pris 375 900 kr), avdrag klimatbonus 28 093 kr ej medräknad ***

 

 

läs mer om Megane ST plug-in hybrid
Renault Arkana

Arkana Zen E-Tech Hybrid 145

Förmånsvärde: 1674 kr netto/mån*.
 
Företagsleasing: 2025 kr/mån** exkl. moms, Business Relax inkl. Care Pro
 
Företagspris: 256 600 kr inkl moms (ord.pris 278 900 kr)*** 
läs mer om Arkana E-Tech hybrid

* Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt och baseras på inkomstår och tillverkningsår 2021 och gäller från 1/7 2021.

 

** Business Relax Leasing: rek. pris exkl. moms inkl.företagsrabatt, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal totalt 60.000 km,  baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (okt-2021), 36 månader, 53% restvärde (ZOE 45%). Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Samtliga priser är rekommenderade och gäller kundorder med registrering senast 31/12 2021. Med reservation för lokala avvikelser. Klimatbonus är ej inräknad i kalkylen.

 

*** Samtliga priser är rek. priser inkl. företagsrabatt och gäller kundorder med registrering t.o.m. 31/12 2021. Med reservation för lokala avvikelser. Avdrag klimatbonus är ej inräknad. Observera även att dessa inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

 

 • Renault CARE PRO

Renault CARE PRO

Skräddarsy en lösning efter ditt företags behov

Nu kan du förenkla och skräddarsy ditt företags bilhantering med Renault Care Pro, som täcker service, underhåll och nödvändiga reparationer inkl. slitagedelar. Längden på avtalet kan anpassas till allt från 24 månader till 84 månader, och total körsträcka från 1000 till 25000 mil.

läs mer om Care pro

Tjänstebil för dig som företagare

 

 • Alt Image C29

Renault är din pålitliga företagspartner

Vi vill först och främst vara en pålitlig och seriös partner till ditt företag. Något som borgar för detta är vår långa historik.

Renault är en av världens äldsta och största biltillverkare. Runt om i Sverige har vi över 140 auktoriserade verkstäder redo att ge ditt företag och dina förare snabb och effektiv service oavsett behov.

 • Alt Image C29

Våra leasingalternativ för företagare

Genom våra olika leasingalternativ erbjuder vi den kompetens och finansiella styrka som krävs för att ge ditt företag de bästa villkoren och skräddarsydda finanslösningar för de flesta behov.

Vårt avtal innebär:

 

 • Inga avgifter, varken uppläggnings- eller aviavgifter.
 • Företaget slipper binda kapital
 • Enkel budgetering
 • 50% av momsen är avdragsgill
 • Välj mellan fast eller rörlig ränta
 • Låg försäkringspremie i Renault Försäkring
 • Samla företagets bilkostnader på Renaultkortet för enklare budgetering och uppföljning

Tjänstebil för dig som anställd

 • Alt Image C29

Hur fungerar det egentligen med tjänstebil som anställd?

Om det är din första tjänstebil vill du säkert lära dig vad det innebär att ha en tjänstebil, hur förmånsvärdet och skatten beräknas.

Skatteverket beräknar förmånsvärdet på tjänstebilen genom bland annat nybilspriset för årsmodellen. Varje år får generalagenter och biltillverkare lämna in uppgifter till Skatteverket om nya bilmodeller och nybilspriser som samlas i Skatteverkets nybilsprislista. Om det behövs kompletteras prislistan under året.


Det gäller både för dig som ska köpa bil till ditt eget företag och för dig som anställd och har ett tjänstebilserbjudande.Visste du förresten att värdeminskningen är bilägarens största kostnad och risk? Den oron kan du släppa direkt när du väljer tjänstebil. I stället får du möjlighet att köra en bättre bil och byta till en ny bil var tredje eller fjärde år, när pågående avtalstid är slut.

Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Vanliga frågor och svar om tjänstebil

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer