image

Tjänstebilar

Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid

Megane ST E-Tech

företagsleasing

Megane Sport Tourer Intens E-Tech plug-in hybrid 160

Företagsleasing: 2175 kr/mån** exkl moms, Business Relax Inkl. Care Pro


Företagspris
: 356 600kr inkl moms (ord.pris 391 900 kr), avdrag klimatbonus 28 676 kr ej medräknad *** 
Förmånsvärde: 2290 kr netto/mån*.
 

boka provkörning
4 anledningar till att välja E-TECH plug-in hybrid
Megane E-Tech plug-in hybrid kan laddas hemma eller på en offentlig laddstation.
E-Tech-laddhybrider har ett batteri på 9,8 kWh (400 V) med en räckvidd på upp till 50 km (WLTP*)
Kontrollera batterinivån i nya Megane Sport Tourer E-Tech med hjälp av MY Renault appen.
Njut av minskade kostnader vid laddning jämfört med bensin/diesel & minskade underhållskostnader

*Vid en blandad WLTP-cykel WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): det här nya protokollet ger resultat som närmare återspeglar den faktiska vardagliga användningen än de som uppnås med NEDC-protokollet.

Tjänstebil för dig som företagare

Renault MEGANE ST Plug-in hybrid

Våra leasingalternativ för företagare

Genom våra olika leasingalternativ erbjuder vi den kompetens och finansiella styrka som krävs för att ge ditt företag de bästa villkoren och skräddarsydda finanslösningar för de flesta behov.

Vårt avtal innebär:
 

  • Inga avgifter, varken uppläggnings- eller aviavgifter.
  • Företaget slipper binda kapital
  • Enkel budgetering
  • 50% av momsen är avdragsgill
  • Välj mellan fast eller rörlig ränta
  • Låg försäkringspremie i Renault Försäkring
  • Samla företagets bilkostnader på Renaultkortet för enklare budgetering och uppföljning
     

Tjänstebil för dig som anställd

Alt Image C29

Hur fungerar det egentligen med tjänstebil som anställd?

Om det är din första tjänstebil vill du säkert lära dig vad det innebär att ha en tjänstebil, hur förmånsvärdet och skatten beräknas.

Skatteverket beräknar förmånsvärdet på tjänstebilen genom bland annat nybilspriset för årsmodellen. Varje år får generalagenter och biltillverkare lämna in uppgifter till Skatteverket om nya bilmodeller och nybilspriser som samlas i Skatteverkets nybilsprislista. Om det behövs kompletteras prislistan under året.


Det gäller både för dig som ska köpa bil till ditt eget företag och för dig som anställd och har ett tjänstebilserbjudande. Visste du förresten att värdeminskningen är bilägarens största kostnad och risk? Den oron kan du släppa direkt när du väljer tjänstebil. I stället får du möjlighet att köra en bättre bil och byta till en ny bil var tredje eller fjärde år, när pågående avtalstid är slut.

MEGANE E-TECH

100% elektrisk räckvidd på upp till 50 km (WLTP*)

E-Tech-laddhybrider har ett batteri på 9,8 kWh (400 V) med en räckvidd på upp till 50 km (WLTP)* i helt elektriskt läge under en stadskörningscykel. Genom att kombinera två elmotorer med en förbränningsmotor kan E-Tech-bilar starta helt på el, utan att behöva förlita sig på förbränningsmotorn. Med det här batteriet med högre kapacitet är det ett rent nöje att köra en hybrid.

 

 

*Enligt WLTP-körcykeln. Körning på el är möjlig upp till 135 km/h.

Ladda din nya Renault MEGANE ST E-TECH Plug-in hybrid

Ladda batteriet samtidigt som du kör

E-Tech plug-in hybrider har batterier med högre kapacitet som laddas genom regenerativ bromsning. Men för att kunna utnyttja alla funktionerna till fullo behöver du ansluta dem till en strömkälla och ladda dem som elbilar.

 

Laddhybrider kan anslutas till en strömkälla i offentlig laddstation, som finns i vissa parkeringshus, vid bilpooler, serviceställen längs motorvägar och även hos vissa återförsäljare.

 

Programmera laddningen från MY Renault eller EASY LINK-multimediasystemet. Ladda nya Megane Sport Tourer E-Tech plug-in hybrid på bara 3 timmar vid en offentlig laddplats eller mellan 4-6 timmar med kabeln hemma.   

MY Renault

Gör dina resor enklare med våra uppkopplade tjänster

Kontrollera batterinivån i nya Megane Sport Tourer E-Tech. Schemalägg laddning under tider med lågtaxa och värm i förväg upp passagerarutrymmet till den idealiska temperaturen.

skaffa MY Renault här

Kontrollera tillgängligheten hos din Återförsäljare då vissa modeller kan ha begränsningar i antal, tillval eller säljperiod.

Vanliga frågor och svar om tjänstebil

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 1,2 l/100 km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 28 gram/km. vid blandad körning. Megane Sport Tourer plug-in hybrid kvalificerar sig som en klimatbonusbil och är således berättigad till gällande statliga klimatbonus så länge anslag finns. Bonus till klimatbonusbilar är ett statligt incitament som är oberoende från Renault och med förbehåll för begränsningar och villkor som bestäms av transportstyrelsen. Läs mer på transportstyrelsen.se
 

* Business Relax Leasing: rek. pris exkl. moms inkl.företagsrabatt, månadskostnad inkl. Care Pro service & reparationsavtal totalt 45.000 km,  baserat på 30% särskild leasingavgift, rörlig ränta (jan-22), 36 månader, 55% restvärde (Megane, Arkana), 58% (Captur), 48% (ZOE). Kostnad för Renault Försäkring tillkommer till rabatterat pris. Samtliga priser är rekommenderade och gäller kundorder med registrering senast 28/2 2022. Med reservation för lokala avvikelser. Klimatbonus är ej inräknad i kalkylen.

 

** Samtliga priser är rek. priser inkl. företagsrabatt och gäller kundorder t.o.m. 28/2 2022. Med reservation för lokala avvikelser.  Avdrag för ev. klimatbonus är ej inräknad. Observera även att dessa inte går att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Renault reserverar sig för eventuella felskrivningar. Bilarna på bilden är extrautrustade.

 

*** Förmånsvärden är beräknade netto baserat på 50% marginalskatt och baseras på inkomstår och tillverkningsår 2022 och gäller från 1/1 2022.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer