MASTER transportbil

persontransport
RENAULT MASTER

persontransport

Våra ombyggda fordon

  • MASTER för transport av personer med funktionsnedsättningar

Modulerbar, ergonomisk och med bra åtkomlighet – Master passar för transport av personer med funktionsnedsättningar, både inom vården och i privata sammanhang.

Den här lösningen är utvecklad av vårt dotterbolag Renault Tech® och är mycket anpassningsbar: manuella eller automatiska ramper, bakgavellyft, fästskenor, fällbara eller borttagbara stolar med mera.

  • MASTER Combis exteriör

Master Combi kombinerar på ett smart sätt persontransport (5 till 9 platser) och godstransport: upp till 4,7 m3 volym. Flexibiliteten underlättar vardagen.

  • MASTER Bus exteriör

Kompakt och komfortabel – Master Bus är den idealiska lösningen för transport av upp till 17 personer under bästa möjliga förhållanden.

 

Komfort garanteras för alla passagerare, oavsett vart färden bär: inne i stan eller ute på motorvägen.

 

Med sin ergonomiska förarplats, skålade säten, större nackstöd, slitstarka klädsel, LED-läslampor och lättskötta golvbeläggning har den, utöver alla fördelar hos nya Master, även alla funktioner hos en riktig buss.

Våra tillbehör

Se vårt tillbehörssortiment och bläddra i vår onlinekatalog

Textilgolvmattor

Textilgolvmattor för MASTER

Skydda golvet från vardagsslitage.

Navkapslar

Navkapslar för MASTER

Kör med stil.

Instegslist

Instegslist för MASTER

Skydda instegslisten. 

MASTER i detalj

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 9,3 – 10,0 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 245 - 262 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer