Kangoo motorer

motorer
NYA KANGOO

Detaljerade tekniska funktioner

Skåp

Skåp

rek.pris 168 900

Mer information om motorerna

Luta dig tillbaka och njut av körningen! Ditt underhållsprogram, som rekommenderar att du servar bilen vartannat år eller var 30 000:e km*, hjälper dig att hålla din Kangoo i prima skick.

Våra nya dieselmotorer, som förbättras av eco-läget, ger bättre kontroll över bränsleförbrukningen och uppfyller kraven i den nya EURO6 DFULL-standarden.

Blue dCi 95

effektiv


Den här 1,5-liters AdBlue®-turbomotorn förenar effektivitet och körglädje med imponerande 260 Nm vridmoment. Nu finns den med en 6-växlad manuell växellåda och kommer snart att finnas med en 7-stegad automatlåda med dubbelkoppling. 

Blue dCi 115

mångsidig

 

Den här 1,5-liters AdBlue®-turbomotorn med 270 Nm vridmoment ger ännu större kraft som förhöjer körglädjen ännu mer, medan bränsleförbrukningen hålls i schack. Nu finns den med en 6-växlad manuell växellåda och kommer snart att finnas med en 7-stegad automatlåda med dubbelkoppling. Den passar för tung last och bogsering, och har utvecklats med företagares behov i åtanke.

En helt ny generation prisvärda och högeffektiva bensinmotorer med lägre driftkostnader.
  • Kangoo

TCe 130 FAP

ytterst mångsidig
 
Den här 1,3-liters turbomotorn med direktinsprutning är utrustad med ett partikelfilter och NOx-reduktionssystem. Den erbjuder 240 Nm vridmoment för en dynamisk och mångsidig körupplevelse kombinerat med imponerande bränsleekonomi. Nu finns den med en 6-växlad manuell växellåda och kommer snart att finnas med en 7-stegad automatlåda med dubbelkoppling. 

* Beroende på vilket som infaller först. Kan variera beroende på körförhållanden.

 

 

Redo att testa en Kangoo transportbil?

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,2 - 6,7 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 137-152 gram/km.


Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer