Helt nya Renault Trafic – motorer

motorer
NYA RENAULT TRAFIC

tekniska specifikationer

välj en karosstyp för att se mått och motortyp

Chassi-platta

Chassi-platta

rek.pris 266 900
Dubbelhytt

Dubbelhytt

rek.pris 307 900
Skåp

Skåp

rek.pris 254 900

Motorerna i Trafic

Blue dCi 130

effektiv

 

Den här turboladdade AdBlue®-motorn på 2,0 liter kombinerar bränsleeffektivitet och körglädje med ett imponerande vridmoment på 330 Nm. Finns nu med 6-växlad manuell växellåda. Med Stop & Start-tekniken kan du begränsa bränsleförbrukningen när motorn startas om.

Blue dCi 150 – finns med EDC automat

mångsidig

 

Den här 2,0-liters turbomotorn erbjuder ett vridmoment på 350 Nm. Välj den 6-växlade manuella växellådan eller 6-stegade EDC-automatlådan med dubbelkoppling för maximal körglädje. Båda versionerna är utrustade med Stop & Start-system så att du kan optimera bränsleförbrukningen. Kombinerat med AdBlue®-tekniken utlovas följsam och bränsleeffektiv körning med lägre CO2-utsläpp.

Blue dCi 170 – finns med EDC automat

hög prestanda


Vridmomentet på 380 Nm i kombination med 170 hk ger garanterat mer körglädje i alla situationer.  Välj automatversionen med 6-stegad EDC-växellåda med dubbel koppling, som är framtagen för att kombinera alla fördelar med automatiska och manuella växellådor. Eller välj den 6-växlade manuella versionen. Du kan även minska utsläppen med den inbyggda AdBlue®-tekniken och effektivisera bränsleförbrukningen med Stop & Start-systemet.

Vad vill du göra?

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,0-8.1 l/100km. CO2-utsläppenl. WLTP 184-214 gram/km.

Vår webbplats och dess partners använder cookies för att förbättra din upplevelse på denna webbplats, för att visa dig reklam och personligt och/eller geolokaliserat innehåll och för att låta dig integrera med vårt innehåll via sociala nätverk. Du kan när som helst ändra dina val när genom att gå till avsnittet ”Cookies” på vår webbplats

läs mer